فروشگاه جامع تحقیقات, کتب, پروژه ها و مقالات دانشجویی
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
پروژه شاپ پلاس

اطلاعیه فروشگاه

با خرید از این فروشگاه می توانید تخفیف 5 درصدی برای همه محصولات را دریافت کنید. در صورتی که در خرید با خطا در شبکه مواجه شدید بانک عامل را عوض کنید و مجددا خرید را انجام دهید. در قسمت نظر سنجی نیز می توانید نوع محصول مورد نیاز خود را به ما اطلاع دهید. برای دیدن محصولات بیشتر نیز می توانید به آدرس proozheshopplus.sellfile.ir مراجعه کنید. برای خرید موفق بیشتر سعی کنید از بانک ملی استفاده کنید. همچنین برای خرید موفق به صورت مستقیم از خود سایت خرید کنید و تا جاییکه ممکن است از سایت های واسط استفاده نکنید. با تشکر

پاورپوینت جامع و کامل با عنوان اصول زراعت عمومی در 312 اسلاید

پاورپوینت جامع و کامل با عنوان اصول زراعت عمومی در 312 اسلاید

 

 

 

 

زراعت فرایند کاشت، داشت و برداشت گیاهان می باشد. بطور کلی هدف از زراعت و تولید گیاهان زراعی مختلف دستیابی به محصولاتی است که به منظورهای زیر کشت می شوند.

  1. تولید دانه به منظور تغذیه انسان و دام مانند گندم، جو، ذرت و غیره.
  2. تولید و شاخ و برگ سبز برای تغذیه دام مانند یونجه، شبدر، اسپرس.
  3. بدست آوردن ریشه، غده، برگ و گل گیاه به منظور تغذیه مانند چغندر قند هویج، کاهو و گل کلم.
  4. تولید غده سیب زمینی برای تهیه نشاسته و ساقه نیشکر برای تولید شکر.
  5. تولید گیاهان روغنی و لیفی برای تهیه مواد خام صنایع تبدیلی در کشاورزی، در هر صورت عملیات برداشت از چیدن محصول تا نگهداری و انبار و ذخیره کردن محصولات را در بر می گیرد.

 

کاشت

 

کاشت شامل فرآیندهای مختلفی می‌باشد که رعایت فرآیندهای مورد نظر موفقیت در کاشت را در پی خواهد داشت این فرآیندها شامل :

 

  1. شخم و آماده سازی مکانیکی و فیزیکی
  2. بذرپاشی یا کاشت و استقرار اولیه گیاهان
  3. آبیاری و زهکشی یا مدیریت آب و هوا در خاک
  4. مصرف کود و نهاده‌های غذایی مورد نیاز گیاهان

 

پس تهیه فیزیکی خوب خاک جزء اولین عوامل مدیریت متناسب آن به شمار می رود، انتخاب و توالی گیاهان سازگار یا کشت تناوبی از جنبه‌های مهم دیگر هستند. مهمترین عملیات تهیه فیزیکی خاک توسط شخم صورت می گیرد.

 

شخم مشتمل بر عملیاتی است که منجر به زیرورو کردن، خرد کردن کلوخه‌ها و نرم کردن خاک می گردد. اهداف شخم عبارتند از :

 

  1. ایجاد شرایطی درخاک که جوانه زنی بذر، سبز شدن گیاهچه و توسعه ریشه را فراهم نماید.
  2. بالا بردن نفوذ پذیری خاک نسبت به هوا، حرارت، و رطوبت و ایجاد شرایط لازم برای ذخیره بیشتر آب در خاک
  3. فراهم کردن محیط مناسب برای فعالیت موجودات زنده و مفید خاک و از بین بردن موجودات رقابت کننده مثل علف‌های هرز، آفات و عوامل بیماری زا
  4. زیر خاک کردن بقایای گیاهی یا کودهای مختلف (آلی و معدنی) مورد مصرف با خاک مزرعه و به رو آوردن مواد غذایی موجود در خاک که در اثر شستشو به قسمتهای زیرین خاک منتقل و از دسترس گیاه خارج شده اند.

 

داشت

 

به کلیه عملیاتی که در فاصله جوانه زنی بذر تا برداشت محصول انجام می‌گیرد عملیات داشت گویند.

 

این عملیات، به عملیات آبیاری، تنک کردن، وجین کردن، سله شکنی، خاک دادن پای بوته‌ها، کود دادن، مبارزه با حشرات و آفات، کنترل آفات و بیماری‌ها، مبارزه با علف‌های هرز تقسیم بندی می‌شوند.

 

برداشت

 

پس از اتمام دوره رشد و نمو گیاه، هنگام برداشت محصول فرا می رسد.

 

البته گیاهان را همیشه پس از پایان دوره رشد و رسیدگی کامل برداشت نمی کنند و زمان برداشت موقعی خواهد بود که گیاه حداکثر ارزش کیفی و کمی را حاصل نموده و یا به عبارت دیگر مرحله رسیدن فیزیولوژیک فرا رسیده باشد.

 

چنانچه برداشت محصول دیرتر انجام شود و دقت کافی در طی عملیات برداشت صورت نگیرد معمولاً عملکرد محصول کاهش می یابد. پس از چیدن (برداشت) محصول نیز به علت ادامه برخی فعالیتهای حیاتی در اندام‌های برداشت شده مثل تنفس یا تبخیر آب چنانچه محصول در شرایط نامناسبی نگهداری یا انبار شود مقداری از مواد ذخیره (مواد آلی) خود را از دست خواهد داد وحتی ممکن است مورد حمله آفات انباری و برخی بیماریهای قارچی قرار گرفته کمیت و کیفیت محصول دچار نقصان شود.

فهرست مطالب:

کلیات و تعلریف

مقدمه

کلیات زراعت

عملیات اصولی زراعت

و...

گروه بندی گیاهان زراعی

اندام های گیاه

چرخه زندگی گیاهان

اندام های تشکیل دهنده پیکره گیاه

ریشه

انواع سیستم ریشه ای

ساقه

و...

عوامل محیطی موثر بر رشد و نمو گیاهان

خاک

اجزای تشکیل دهنده خاک

لایه های خاک

مواد معدنی خاک

بافت خاک

وزن مخصوص خاک

هوا

و...

آماده سازی بستر بذر

آماده سازی مکانیکی

آماده سازی شیمیایی

آماده سازی بیولوژیکی

تهیه فیزیکی بذر

شخم

عملیات خاک ورزی

و...

بذر در زراعت

تعریف بذر

سلامت بذر

بلوغ بذر

اندازه بذر

عمر بذر

خواص ژنتیکی بذر

و...

عملیات کاشت

فصل بذرکاری

تاریخ کاشت

روش های کاشت

میزان بذر در هکتار

آرایش کاشت

و...

عملیات داشت

آبیاری

تنک کردن

واکاری

وجین و سله شکنی

کود دادن

مبارزه با آفات

و...

عملیات برداشت محصول

زمان برداشت

روشها و وسایل برداشت

و...

آیش و تناوب زراعی

تعریف آیش

تناوب زراعی

عوامل موثر بر تناوب زراعی

و...


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 8,075 تومان
(شامل 5% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 8,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
zeraate-omumi_741985_6710.zip2.8 MB





پرفروش ترین محصولات
نظرسنجی
به چه محصولاتی بیشتر نیاز دارید؟
فایل word   تعداد صفحات :60 چکیده یکی از دغدغه های انسان امروزی، استفاده بهینه از آنچه در اختیارش قرار گرفته می باشد و در همین راستا پیشرفت های شایان توجهی نیز کرده است. ساختار موتورهای الکتریکی نیز از این امر مستثنی نبوده و هر روزه روشی جدید در طراحی و ساخت و کنترل این ماشین ها ارائه می شود. یکی از پیشرفته ترین ساختارهایی که تاکنون در زمینه موتورهای الکتریکی صورت گرفته است، موتورهای شار محوری مغناطیس دائم می باشد. این موتورها با داشتن ساختاری مناسب جهت رساندن گشتاور به بار خود بسیار مور ...
اين فايل حاوي مطالعه پرورش قارچ خوراکی صدفی مي باشد که به صورت فرمت PowerPoint در 74 اسلايد در اختيار شما عزيزان قرار گرفته است، در صورت تمايل مي توانيد اين محصول را از فروشگاه خريداري و دانلود نماييد. فهرستپرورش قارچ خوراکی صدفی  مقدمه طبقه بندی قارچها تقسیم‌بندی قارچ‌ها از نظر نوع دریافت مواد غذاییتقسیم‌بندی قارچ‌ها از لحاظ نوع زندگیچرخه زندگی قارچتاریخچه استفاده از قارچ خوراکیقارچ‌های سمی و خوراکیمزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزیخواص غ ...